★ LOVELY BLOG WEBSITES

Hieronder heb ik een aantal super leuke, en geïnspireerde blogs staan die je kunt lezen. Ik heb er een aantal verzameld die mij erg leuk leken om er bij toe te voegen, dus vandaar.

https://jipsanders.com/ ★

Jip Sanders is een 22-jarige sportieveling met Brabantse roots. Momenteel studeert ze in Nijmegen waar ze met 3 meiden een appartementje deelt. haar content een combinatie van fit, food, fashion.

 

★ http://www.stylemyday.nl/ ★

Lonneke Nooteboom is founder en editor in chief van Style My Day. Ze is 45 jaar, getrouwd met Luc Nooteboom en moeder

van drie jongens van 17, 15 en 10 jaar.

Lonneke is Nederlandse maar woont al meer dan 10 jaar in de buurt van Antwerpen. Ze is niet alleen al 15 jaar styliste maar ook personal shopper voor bekende & minder bekende Nederlanders zoals John Ewbank & Kelly Weekers en werk ook regelmatig samen met Leontine & Marco Borsato.

 

★ https://queenofjetlags.com/ ★

Je kan het zien, zien als de koningin van Jet lag’s, of Miss Noor De Groot zoals in haar paspoort staat. Ze loopt van poort naar poort op het vliegveld voor al haar bezoeken overal in de wereld. Vandaar dat ze besloot om zichzelf de naam: koningin van Jet lag’s te noemen. Ze heeft een erg inspirerende blog en vlogt daarnaast ook nog eens heel haar leven. Inmiddels is ze moeder van Olivia samen met Sander.

 

★ http://byisabeau.nl/ ★

Isabeau is 20 jaar en woont in Noord-Brabant, in Nederland. Ze studeert Trend Research & Concept Creation in International Lifestyle. Vanaf juni 2014 is ze begonnen met haar eigen, persoonlijke blog byisabeau.nl en die gaat over van alles wat ze leuk vind. Zo kun je voornamelijk outfit posts voorbijzien komen maar ook al het andere wat te maken heeft met fashion, lifestyle en travel. Je kunt hier meerdere malen per week een artikel verwachten.

 

★ https://www.kaylaitsines.com ★

Kayla is 25 jaar oud en komt uit Adelaide, Australië. Haar reis begon in 2008, toen ze een Personal Training opleiding volgde aan de Australian Institute of Fitness. Nadat ze geslaagd was, vond ze een baan bij een personal training centrum voor vrouwen in Adelaide, Australië. Al snel besefte ze, dat de methodes die ze moest gebruiken vaak te kort schoten of niet de resultaten gaven waar de klant naar op zoek was.

 

 

★ http://stephsa.com/ ★

Stephanie Abu-Sbeih is 24 jaar oud en een enthousiaste fashionlover. Ze woont in Amsterdam en heeft de opleiding als een fashion stylist at The Vogue Academy afgerond. Op haar blog vind je verschillende posts over haar outifts, maar daanrqaast vind je ook haar gedachtes

, haar reizen en haar inspiratie.

 

★ http://by-vh.com/ ★

Vivian Hoorn heeft een creatieve bug met lust voor avontuur, stijl en alles daartussenin. Toen ze jong was, was ze al veel aan het surfen op internet voor inspiratie en was ze veel aan het afspreken. Rond deze tijd begon ze met modellering, en vond ze zichzelf betoverend door de energie en dynamische set. Een fascinatie voor productie, styling en fotografie ontstond er toen en dat blijft de kern van haar carrière.

 

 

Advertenties